ACTIVITATS PUNTUALS

CAMINADA POPULAR CREIXELL 2024


LA MINA DE GIBERT

La mina de Mas Gibert és una font natural que abastia d'aigua de boca la masia del segle XVI de Mas Gibert en el terme de Creixell. Es troba arran de terra i té una petita basa per acumular l'aigua i canalitzar-la fins al Mas.

SAMARRETA COMMEMORATIVA DE L'ACTIVITAT 

CAL PORTAR: Esmorzar, aigua, roba i calçat adequat.

REGLAMENT:

Les inscripcions es realitzaran a la Casa de Cultura " CAL cABALER "

de 10h a a 14h de dilluns a divendres
C. Sant Jaume, 4
Tel. 977 13 82 72 43 

DATA LIÍMIT INSCRIPCIONS: 

18 de JULIOL 2024

PREU INSCRIPCIÓ: 

5€ INCLOU SAMARRETA I REFRIGERI AL FINALITZAR 

HORARI:

7:00h Concentració Rambla de les Moreres "Lliurament de Samarretes i validació de l'inscripció"

7:30h Sortida de la Caminada

9:15h Arribada a la mina "Esmorzar"

9:45h Sortida cam a Creixell

12:00h Arribada a Creixell "Refrigeri"


L'organització es reserva el dret de modificar qualsevol punt d'aquest reglament, o suspendre-la en cas de forts vents i pluja.


Els participants hauran de respectar el servei d'ordre de la caminada i l'entorn natural.
Els menors de 16 anys, hauran d'anar acompanyats dels seus pares o responsables.


Es permet portar animals domèstics sempre que vaguin lligats i amb els seus amos


En el moment de la sortida es lliurarà una samarreta, els primers a validar la seva inscripció a la sortida aniran demanant talles d'aquesta assegurança que és la seva. No assegurem que tingueu la talla si arribeu dels últims, això implicarà que ha d'agafar del tallatge disponible.


NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.


L'organització no es fa responsable dels accidents derivats de la caminada que puguin produir-se.

ITINERARI:

Rambla de les Moreres

Cami de Valls - Bosc Miquelina

Mas Mercadé - Cami de Mas Gibert

Camí de la Mina - La mina de Mas Gibert

La Mina - Fons Teuleria - Creixell (per la Coma)SORTIDA SENDERISME A SANT PAU DE LA GUÀRDIA - MONTSERRAT

Sant Pau de la Guàrdia d'obertura. és un petit llogaret (65 habitants, 54 dels quals habiten en disseminat INE 2014) del municipi de Bruch de la comarca de Anoia, a la província de Barcelona de la comunitat autònoma de Catalunya.

Aquest petit nucli de població s'alçava primitivament al costat del castell de la Guàrdia o de Bonifaci, documentat des del 973, que va ser propietat dels vescomtes de Barcelona, en un contrafort del massís de Montserrat, al nord-oest de l'alt de Can Massana.

Al costat del castell es va edificar l'església romànica de Sant Pau el Vell l'any 1084, en què va ser renovada entre el segle XIII i el XIV i que actualment està en ruïna i abandonada. Entre 1740 i 1742 es va construir una nova església una mica més cap a la vall, prop de l'antiga masia Elies o Forn de Vidre, en el lloc on existia des del segle XIII una capella dedicada a Sant Aon).

En els seus orígens la parròquia de Sant Pau va ser la de tot el terme del Bruch, però arran del despoblament del segle xv es va invertir la situació i entre els segles XVI i XIX consta com a sufragània de la del Bruch. En el segle XIX va recuperar el seu caràcter de parròquia rural.

En el fet de deslligar-se del monestir de Montserrat va tenir molt a veure el seu bisbe Francesc del Castell Vintimilla, que la va sostreure a la tutela monacal.

Queden restes de les parets del castell de la Guàrdia o Sa guardia (1158) i també queden restes de l'antiga església parroquial de Sant Pau de la Guàrdia.

INFORMACIÓ PER LA INSCRIPCIÓ

DIA SORTIDA: 9 DE MARÇ DE 2024           HORA: 7:45 PARKING DEVANT POLICIA

TRANSPORTS: VEHICLES PROPIS              HORA INICI ACTIVITAT AL LLOC: 8:50 Aprox.

DISTANCIA i DESNIVELL: 9,7K D+285        TEMPS APROX. RECORREGUT: 3h30'/40'

NIVELL DIFICULTAT: MODERAT TECNIC   TIPU RUTA: CIRCULAR

ALTITUT MAXIMA: 687m                               ALTITUT MINIMA: 443m

HIDRATACIÓ: SI                                               PORTA: ROBA i SABATES ADEQUADES, HI HA ZONA DE VENTS.

PREUS: 

                                             SOCI AMB LLICENCIA: 0€               SOCI SENSE LLICENCIA: 6€

                                             NO SOCI AMB LLICENCIA: 7€        NO SOCI SENSE LLICENCIA: 10€


MOLT IMPORTANT:

La reserva per dinar, que serà a les 13:00 hores al restaurant de la Guardia, cal fer-la amb 15/20 dies d'antelació perquè sempre està ple. Això vol dir que el qui tinguin intenció de quedar-se ho ha de comunicar em temps suficient a través de l'enllaç d'inscripció.

El cost del menú de cap de setmana és de 25 € si fem el que ells ofereixen que està molt bé. Hi ha l'opció de demanar entrecot de vedella madurat amb un recàrrec de 10 € extres. (Adjuntem menú).
Activitat organitzada per commemorar el dia de la dona i esport, desenvoluparem dues activitats paral·leles.
Caminada: surtin des de la platja del gorg fins a arribar al Roc de St. Gaieta i torna.
Marxa Aquàtica: sessió d'una hora aproximadament a la platja del Gorg de Creixell.

Només es pot fer la inscripció a una de les dues activitats, ja que es fan a la mateixa hora, i l'entitat poder tenir control dels participa'ns a cada una d'elles.

L'inici d'aquestes activitats serà a les 11:00 hores simultàniament.Després a la finalització d'aquestes, farem un pica-pica i i es farà entrega del detall per totes les persones que han fet l'activitat que es donarà en finalitzar per recordar aquest dia.
Preu inscripció: GratuïtEl proper 1 de gener de 2024 a les 12 del mati, gaudirem de l'experiència de realitzar el primer bany de l'any 2024 fent Marxa Aquàtica tots junts.

Recordeu que és obligatori el Neoprè guants, escarpins i sabates per aquell que desitgin fer una sessió de marxa aquàtica i recomanable el que es volen banyar durant una estona.

COORGANITZAT AMB ELS COMPANYS DE C.E. ARITJOL

Després de l'activitat prendre'n cava amb una mica de pica-pica

T'esperem!!

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ: https://marxaaquatica.playoffinformatica.com/actividad/3/1r-BANY-DE-L-ANY-2024/
MARXA AQUÀTICA SOLIDARIA CREIXELL

"MARATO TV3 Salut Sexual i Reproductiva"

Diumenge 17 de Desembre de 2023

Reglament:

 • Diumenge 17 de desembre 2023 a les 11:00h es donarà una sessió de Marxa Aquàtica Solidaria per la "MARATO TV3 Salut Sexual i Reproductiva" a Creixell, Ref. Platja Gavia - Tarragona. Sessió solidaria organitzada pel l'Associació Marxa Aquàtica Baix Gaia i l'Ajuntament de Creixell, i tots els beneficis que es generin aniran destinats a la Marató de TV3 Salut Sexual i Reproductiva.
 • Les inscripcions podran ser presencialment el mateix dia de la sessió.
 • Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre i quan s'hagin inscrit correctament i portin el material obligatori demanat.
 • L'activitat tindrà una durada aproximada d'1 hora.

· Tot i ser una activitat de dificultat baixa-moderada, cada participant pren part a l'activitat sota la seva responsabilitat i ha de disposar d'un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la.

 • L'edat mínima per participar aquesta activitat sé de 18 anys.
 • Tots els participants s'han d'acreditar amb el DNI abans de començar l'activitat.
 • Tots els participants disposaran d'avituallament d'aigua durant i al final de la sessió.
 • · Per tractar-se  d'una activitat dintre del mar i amb les temperatures de l'aigua que hi ha en aquestes dates  es obligatori porta el material idoni per el desenvolupament d'aquesta activitat, "NEOPRE, GUATS, ESCARPINS i SABATES"
 • Tot participant autoritza a cedir els seus drets d'imatge a l'organització per a ser utilitzats o publicar lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats en el context de la caminada.
 • La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i el propi risc dels participants a la cursa. L'organització s'eximeix de tota responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar durant l'activitat, a ells mateixos o a terceres persones.
 • L'organització es reserva el dret a modificar algun punt d'aquest reglament si ho creies convenient per causa major, comunicant-ho als participants.
 • La inscripció a l'activitat de Marxa Aquàtica implica l´acceptació de tots els punts d´aquest reglament.


CAMINADA SOLIDARI RODA DE BERÀ

"MARATO TV3 Salut Sexual i Reproductiva"

Dissabte 16 de Desembre de 2023

Reglament:

 • Dissabte 16 de desembre 2023 a les 9:00h es donarà la sortida a la Caminada Solidaria Roda de Berà "MARATO TV3 Salut Sexual i Reproductiva" amb inici i final a la plaça de la Sardana de Roda de Berà - Tarragona. Una Caminada solidaria organitzada pel l'Associació Marxa Aquàtica Baix Gaia i l'Ajuntament de Roda de Berà, i tots els beneficis que es generin aniran destinats a la Marató de TV3 Salut Sexual i Reproductiva.
 • Les inscripcions podran ser presencialment el mateix dia de caminada.
 • Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre i quan s'hagin inscrit correctament, tant en temps com en forma.
 • El circuit tindrà aprox. 8.5km de recorregut i 250m desnivell positiu, per el qual es disposarà d'un màxim de 3h30' per completar-lo,

· Tot i ser un recorregut de dificultat baixa-moderada, cada participant pren part a la Caminada sota la seva responsabilitat i ha de disposar d'un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la.

 • En el cas dels menors es demanarà al moment de la recollida del dorsal una autorització per escrit del pare/mare/tutor/tutora del menor. En el cas dels menors de 14 anys, a més, caldrà que vagin acompanyats per un d'ells a la Marxa.
 • Queda prohibida la participació amb patins, bicicletes o qualsevol tipus de mitjà que no sigui a peu, per no ocasionar problemes en la resta de participants i per les característiques del recorregut. tampoc està permesa la participació amb cotxes de nens o nadons. Està permesa la participació de gossos, però degut al nombre de participants i novament per les característiques del recorregut, hauran d'anar lligats permanentment i s'hauran de situar al final dels caminadors. És responsabilitat dels seus amos que tots els animals compleixin la normativa al respecte d'ells.
 • Per tractar-se d'una caminada NO competitiva, no es cronometrarà el recorregut i tampoc hi haurà premi pels que arribin en primer lloc. A més l'organització tancarà el grup amb voluntaris. El recorregut NO estarà marcat seran voluntaris a diferents jocs de la caminada el que faran de guies, i en cap cas es pot avançar al cap de la mateixa.
 • Tots els participants disposaran d'una acreditació numerada, en el moment de recollir l'acreditació es demanarà el DNI del participant.
 • Tots els participants disposaran d'avituallament a meta, per tal cosa es recomana porta beguda pròpia durant el camí, per la realització de l'activitat.
 • Es obligatori portar l'acreditació en un lloc visible.

· Per tractar-se d'un recorregut que transcorre parcialment per camins de muntanya, es obligatori porta el material idoni per el desenvolupament d'aquesta activitat, "sabates adequades, roba pròpia per l'activitat...

 • Tot participant autoritza a cedir els seus drets d'imatge a l'organització per a ser utilitzats o publicar lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats en el context de la caminada.
 • La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i el propi risc dels participants a la cursa. L'organització s'eximeix de tota responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar durant la cursa, a ells mateixos o a terceres persones.
 • L'organització es reserva el dret a modificar algun punt d'aquest reglament si ho creies convenient per causa major, comunicant-ho als participants.
 • La inscripció a la caminada implica l´acceptació de tots els punts d´aquest reglament.